Quantum Academy


"SÅ SKYD DOG, FOR SATAN!"


Imens Anden Verdenskrig udfolder sig i 1943, går en frustreret oberst frem og tilbage og råber ad sine soldater ved skyttegravene. Han har et alvorligt problem. Det burde ligge i menneskets natur at være aggressive over for fremmede, at have lyst til at slå fjenden ihjel. Det er hvad vi altid har fået at vide. Det er hvad han også tror. Men denne oberst har én særlig udfordring med sine soldater.


De skyder ikke.


Det skulle vise sig ikke kun at være de tyske soldater, der helst undgik at affyre deres våben under den mest omtalte krig i menneskets historie, men soldater verden over.


Det ligger i menneskets natur at være frastødt af krig og vold.

Vi nyder ikke at slå ihjel.

Faktisk væmmes vi instinktivt ved vold og vil for enhver pris undgå at gøre et andet menneske ondt.


Stik mod den fortælling om vores dyriske natur, vi hidtil har troet var sand. Hvad ellers passer ikke om den fortælling, vi har fået at vide om vores egne ubevidste instinkter?


Kender vi overhovedet os selv så godt, som vi går og tror?

HVAD ER VI MENNESKER EGENTLIG?

Uanset hvor frie, vi tror, vi er som mennesker, så er hele vores eksistens bygget på vores ubevidste adfærd.


Vi reagerer, før vi tænker.

Vi køber, før vi overvejer.

Vi mærker hinanden og verden omkring os før vi overhovedet åbner øjnene.


Hele verdenssamfundet er bygget op omkring disse ubevidste adfærdsmønstre og energier. På denne uddannelse åbner vi dørene ind til hemmeligheden bag hver og en af dem.


Det er tid til at kende sandheden. Fundamentet bag alt omkring os.

14.500,- inkl. moms. Send besked og bliv optaget!


HOVEDTEMA 1: FLOKDYRSMENTALITET


VI GÅR BL.A. I DYBDEN MED FASCINERENDE SPØRGSMÅL SOM:


 • Hvorfor bliver vi alle håndboldfans, så snart Danmark går i semifinalen?


 • Hvorfor har det sociale menneske så svært ved at skuffe sine forældre?


 • Har vi en fri vilje til at leve et selvstændigt liv, når vi har det instinktive behov for at være en del af fællesskabet?


 • Kan det passe, at vi mennesker instinktivt bliver fjendske og egoistiske, når Mette Frederiksen melder lockdown og alle styrter til butikkerne efter toiletpapir?


 • Hvorfor elsker vi at gå til frisør og få hovedbundsmassage?


 • Hvorfor ser vi tilbage på vores frisurer for 20 år siden og tænker "åh gud, syntes jeg det var pænt?!"HOVEDTEMA 2: SALGSPSYKOLOGI


DU VIL KENDE SVARENE PÅ NYSGERRIGHEDEN BAG:


Hvorfor er smør altid placeret bagerst i Føtex?


Hvorfor skifter Netflix coverbilledet på filmene? Og hvilke andre tiltag gør de, for at du skal bruge mest tid på platformen?


Hvorfor opstod der en os/dem-mentalitet mellem dem, der tog imod COVID-19-vaccinen og dem der takkede nej?


Hvorfor betaler folk 100.000,- for at deltage i en weekendskonference med Tony Robbins?


Hvordan kan Royal Copenhagen tage 600,- for en tallerken?


... Og hvorfor gider vi kun spise "den rigtige Nutella"?
HOVEDTEMA 3: LIVSFILOSOFI


VI REFLEKTERER OVER SKELSÆTTENDE SPØRGSMÅL SOM:


 • Hvis du ikke må bruge dine 5 sanser til at opleve verden, hvad er så tilbage?


 • Findes fortiden og fremtiden? Findes tid overhovedet eller er det menneskeskabt?


 • Du kan se farver, en fugl kan blot se 3 farver. Så hvem ser det objektive sande; dig eller fuglen?


 • Kan du opleve følelsen af "familie", hvis ikke du havde ordet "familie" til at beskrive det?


 • Skal du blive i dårligere humør, fordi du får en dårlig nyhed? Hvad hvis din lykke var upåvirket af hændelser i livet?


 • Kan du se et karaktertræk i mig uden først at være det selv? Og hvis ikke, er det vel en illusion at vi ikke allerede er det, vi stræber efter? MØD DIN UNDERVISER


Hej! Jeg hedder Christel, er født i 1991 og jeg har det sidste år skabt Quantum Academy til dig. 


Det seneste årti har jeg specialiseret mig i salg og psykologi.


Tilbage i 2011 valgte jeg at dyrke min interesse i evolutionspsykologi og menneskets ubevidste adfærdsmønstre, da jeg gennemførte min bachelor i uddannelsesvidenskab og efterfølgende toppede den rejse med en kandidatgrad i pæd. psykologi i 2014. 


Jeg er har en livslang fascination for spørgsmål som:


🪨 "Hvordan styrer vores forfædres urhjerne vores moderne liv i dag?"

🪨 "Hvad har alle mennesker på jorden tilfælles? F.eks. kropssprog, hukommelse, reaktionsmønstre mm."


🪨 "Hvordan reagerer mennesker ens på kriser, panik og fare, og hvordan har vi opbygget samfundet omkring den viden? F.eks. indretning af koncertsale ift. brand eller motorvejes indretning i tilfælde af ambulancer der skal igennem"

_______

Min interesse for salg og menneskets købsmønstre kommer fra mine seneste 5 år som selvstændig med egen webshop og mentorvirksomhed. Uanset hvilken type forretning jeg startede, købte kunderne. Uanset hvor eksklusive priserne var. Det fascinerede mig.


Samtidig opdagede jeg noget underligt: To personer kunne starte præcis samme forretning, og den ene fik succes og den anden gjorde ikke. 


Der lå mere til grund for et godt salg (og et meningsfuldt liv): energi.


Manifestation, visualisering og energifelter begyndte pludselig at give mening. Jeg begyndte at overveje: Hvad hvis fremtiden ikke handler om at bruge vores hjerne bedre, men at slå tankerne fra og tillade vores energetiske vibrationer at lade succeserne lande?


Herfra opstod trenigheden af de hovedemner, Quantum Academy er bygget af. Og nu er jeg klar til at byde dig velkommen på uddannelsen.

Hvor kommer vi fra?

Kan vi spå om fremtiden?

Hvorfor ser den menneskelige oplevelse af livet ud, som den gør i 2023?


Disse spørgsmål er nogle af det største, vi nogensinde vil beskæftige os med. Og de har været et mysterium for de fleste: indtil nu.

14.500,- inkl. moms. Send besked og bliv optaget!

"Quantum Academy er muligvis den mest fascinerende læringsrejse, du nogensinde har oplevet"


- Christel Jakobsen, stifter & underviser


EFTER 6 MÅNEDER KAN DU KALDE DIG EKSPERT I...


1: FLOKDYRSMENTALITET

Tag på en rejse tilbage til dine forfædre og de levn fra fortiden som hele dit liv er bygget op omkring: det sociale menneske.


2: SALGSPSYKOLOGI

Udforsk psykologien bag salg, hvordan de mest succesfulde brands taler til din urhjerne og forstå hvordan hele din verden er bygget op omkring "den gode historie".


3: LIVSFILOSOFI

Gå i symbiose med din indre verden og vend op og ned på alt, hvad du troede om verden. På 3. modul sætter du dig selv fri.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL


Hvornår kan jeg starte?


Næste hold på Quantum Academy starter i Q1 2024.

Nærmere dato følger.Er uddannelsen selvstudie eller gruppeundervisning?


Det vælger du.

Quantum Academy er designet sådan, at du kan gennemføre som selvstudie og fordybe dig i din egen boble. Lærer du bedst sammen med andre, kan du deltage aktivt i onlineundervisningen og i vores fælles Voxer-space.Skal jeg have virksomhed, for at deltage?


Nej, du kan deltage på uddannelsen som privatperson. Har du virksomhed eller en drøm om at drive din egen forretning en dag, kan det du lærer på Quantum Academy dog give dig viden til at øge dit salg og skabe et succesfuldt brand.Hvad er prisen?


En uddannelse på Quantum Academy koster 14.500,- inkl. moms.

Har du egen virksomhed, kan uddannelsen trækkes fra.Er der adgangskrav?


Det forventes, at du er nysgerrig på alle 3 hovedemner.

Du skal være klar på at deltage i den runde, du tilmelder dig; Uddannelsen kan ikke købes nu og gennemføres senere.

Det forventes, at du gennemfører hvert modul løbende, uanset om du deltager aktivt i gruppen eller vælger selvstudie.

Det forventes, at du er seriøs, nysgerrig og videnbegærlig.
HVAD GØR QUANTUM ACADEMY UNIK?


Alt hvad vi skal gennemgå er interessant og spændende


Ja, det er måske en ret subjektiv udtalelse, men jeg har fravalgt eller omformuleret alle de tunge teorier. Læring er simpelthen nødt til at være spændende: ellers bliver det langtrukkent, tungt og vi glemmer hvad vi lige har lært. Læring skal derimod være spækket med eksempler fra hverdagen og situationer, vi alle kender. Det skal formidles gennem et sprog, der er simpelt at forstå. Og det skal være vigtigt. Det har fra starten være mit krav til din oplevelse af Quantum Academy

2 litteraturlister: en must-read og en til nørden


Du kommer ikke til at skulle læse 120 sider på 7 dage, for at kunne følge med på modulerne. Jeg har nemlig gennem de sidste 10 år læst alle bøgerne for dig og formuleret pointerne til dig, som du modtager i et nyt modul hver anden uge. Der er derfor altid 2 litteraturlister til hvert modul: 1) Det du skal læse/se/høre/udfylde inden næste undervisning og 2) ekstramateriale med bøger, dokumentarer og lydfiler, du kan vælge at dykke ned i, hvis vi gennemgår et emne, som du gerne vil nørde endnu mere.

BONUS: Sjove eksempler fra hverdagen delt i Voxer*


Der er intet sjovere end at have undervist i menneskets behov for fællesskab, og så bagefter gå en tur ned i byen og se 5 teenagepiger alle med identiske hvide Nike AirForce-sneakers på, tage et billede af skoene og sende til dig og de andre.


Jeg ser hele tiden eksempler på den viden, vi gennemgår på uddannelsen. Det kommer du også til. Dem kan vi dele løbende i vores chat i Voxer.


*Voxer er en fælleschat særligt bygget op omkring talebeskeder. Den minder til forveksling om den chat, du har i Messenger med din familie eller venindeflokken fra gymnasiet.


UDDANNELSEN GIVER DIG:


Ekspertise inden for menneskelig adfærd og den nyeste forskning på området


Grundlæggende viden om psykologien bag menneskers handlemønstre samt muligheden for at vækste din egen virksomheds salg på baggrund af denne viden


Kompetencer til at arbejde inden for alle 3 hovedemner: menneskelig adfærdsmænstre, salgspsykologi og livsfilosofi"Når du tænker på din barndom, gør du det i nuet. Når du mærker dine drømme, hvornår mærker du dem så? I nuet. Er tid mon den største illusion vi mennesker har skabt for os selv med vores sprog?"


HOVEDEMNE 3: LIVSFILOSOFI


SÅDAN SER STRUKTUREN UD PÅ Q.A.:


🪨 Du dygtiggør dig inden for 3 hovedtemaer: flokdyrsmentalitet, salgspsykologi & energi


🪨 Uddannelsen tager 6 måneder at gennemføre


🪨 Der frigives et nyt modul inkl. materiale hver anden uge

🪨 Undervisning online fast hver uge i 60 minutter


🪨 Gennemgå uddannelsen som selvstudie eller lær sammen med de andre på uddannelsen

🪨 Et fælles samtalerum i Voxer med løbende eksempler på teorien fra hverdagen + refleksion over alle emner på uddannelsen


VÆRDIFULD LÆRING ER IKKE AT LÆSE 130 SIDER HVER ENESTE UGE


"Jeg er i tvivl, om du kan skrive et speciale".


Sådan skrev min vejleder i 2014 i den mail, jeg modtog, da jeg netop havde sat mig på racercyklen og var på vej hjem fra en hyggelig aften hos mine forældre.

    Det var en mavepuster, men jeg vidste godt hvorfor hun skrev det: Jeg lærte ikke inden for de kasser, hun mente, man burde. Jeg havde ikke skrevet nok ned på papir.


Jeg havde for meget af de spændende emner i mine tanker: ikke på skrift.


Hun kunne ikke se min læring.

Derfor troede hun ikke, den fandtes.


Alligevel fik jeg min kandidatgrad i pæd. psykologi samme sommer.


Da det var tid til at skabe min første uddannelse, vidste jeg, at jeg ville gøre den til alt det, jeg selv havde ønsket. Plads til at lære med hele min krop. Ingen tunge, kringlede tekster: Al viden skal være det mest spændende, og ellers er det min opgave at omformulere det sådan. Et helt akademi med plads til i månedsvis at nørde emner som menneskeadfærd, evolutionspsykologi, selv kvantefysik og vores energetiske forbindelse til resten af universet, uden det bliver tungt.


Akademiet er min gave til dig: Den opbygning, jeg ville ønske min universitetsuddannelse havde haft. Værsgo!


MED UDDANNELSEN KAN DU:


🪨 Varetage opgaver som udviklingskonsulent, marketingsansvarlig, menneskelig udvikling mm.


🪨 Vækste din egen virksomhed gennem øget salg og brandforståelse


🪨 Videreformidle emner som evolutionspsykologi, salg, marketing, personlig branding, psykologi, ubevidst adfærd mm.


Uddannelsen kan bruges til at få en bredere personlig forståelse for menneskelivet, eller til at beskæftige dig med emnerne i dit eget arbejdslivBOOK DIN PLADS SNART

Her køber du uddannelsen med opstart 2024👇🏻

Engangsbetaling: 14.500,-


Ratebetalingsmuligheder inkl. moms:

3 måneder á 5.000,-

6 måneder á 2.500,-

10 måneder á 1.500,-
HVORFOR ER ESSENTIELLE DELE AF SAMFUNDET BYGGET OP OMKRING DET STIKMODSATTE AF HVAD VI MENNESKER UBEVIDST STRÆBER EFTER I LIVET?


Og hvorfor er der så få, der kender til det? Nu er du på vej til at blive en af dem, der forstår hvordan det hele hænger sammen. Og bagefter vil intet se ud for dig, som det gjorde før. Er du klar til at se verden i farver for første gang i dit liv?


Vi ses på første modul på Quantum Academy...