FTB: The Selfstudy

F U L L - T I M E  B U S I N E S S ™

T H E  S E L F S T U D Y : Få direkte adgang til alt materiale NU

F O R E S T I L  D I G ...


Forestil dig... At dine favoritklienter stod i kø for at få lov til at investere i et forløb hos dig?Forestil dig... At du havde ét signaturforløb, som du var kendt for, som var booket og som du altid tog fuld pris for?Forestil dig... At kunne sige nej til klienter, der ikke er din favoritklient, fordi du VED, at dine værktøjer og support kan give de vildeste resultater for den perfekte klient?... Uden at skulle bruger oceaner af tid på at sammensætte "det perfekte forløb", som ikke sælger, når du offentliggør det?

Prisen stiger til 20.000,- ex d. 1. april!

H E R  E R  P R O B L E M E T ...

Efterlader deres klienter med oceaner af materiale og minimal support, når de har investeret


• Bruger flere timer hver dag på at skabe værdifuld content på Instagram, som hverken tiltrækker følgere eller kunder


• Tager sig selv i at køre med tilbud og rabatter, selvom de ved, de er den fulde pris værd

Har et linktree med 5-10 forskellige webinarer, e-bøger og minikurser, der gør beslutningsprocessen uoverskueligt for deres ideelle klienter


Har intet signaturforløb, men en masse minikurser, challenges og gratis webinarer


Har ingen teknik som virker, når det kommer til at få deres følgere til at investere i deres forløb og sige "ja" i afklaringssamtalen


• Går kun all in i deres business, i perioder hvor energien er der, men har svært ved at holde et momentum kørende


Ender med at bruge sine dage på at afkode, hvad de succesfulde i branchen gør, slå sig selv oven i hovedet over stadig at struggle og længes efter at kunne stole på, at der kommer favoritklienter, når de tør vælge en niche og stå ved deres pris: altsammen uden det giver omsætning i biksen! Suk!

De fleste selvstændige kvinder forsøger at skabe en coaching-/mentorbusiness, de kan leve af, ved at...

Men der er en anden måde at blive eftertragtet mentor eller coach på!

H E Y  G I R L !  M I T  N A V N 

E R  C H R I S T E L !

Jeg er 29 år og kvinden bag mit 3 måneders mastermind Full-time Business. And oh, hvor jeg kender frustrationen ved at vide, at man kan give transformerende resultater til andre mennesker, uden at vide WHAT WORKS, når det kommer til at tiltrække klienter, der vil investere i sig selv.


Som selvstændig designer i min virksomhed cjwritings knækkede jeg på 8 måneder koden til at skabe et succesfuldt, personligt brand og tiltrække kunder, der ville betale for mine produkter, så jeg kunne leve af min forretning og opsige dagpenge og deltidsjobs.


I takt med min succes, fik jeg massivt mange henvendelser fra kvinder, der ville skabe en business, de kunne leve af. Jeg begyndte at tage kvinder ind på mentorforløb hos mig, og så hurtigt at wow, det her er jeg god til!


Siden 2018 har jeg delt mine tanker og guldkorn på Instagram, og jeg har fundet ud af, at shit, de simple metoder, jeg selv fandt frem til, virker faktisk også for andre! Tænk, andre mentorer og coaches kunne implementere mine værktøjer og strategier og begynde at tiltrække deres favoritklienter og stoppe med at lave rabatter og tilbud på deres ydelser!


Jeg traf en beslutning om at dedikere min tid til at udvikle et effektivt og resultatdrevet mentorforløb, hvor jeg ville koge al min erfaring fra de sidste snart 3 år ned til de essentielle, simple ændringer, der har gjort at jeg i dag selv kan vælge hvilke klienter, jeg ønsker at arbejde med, og aldrig behøver sætte rabatter på mine forløb.


Dette er historien bag hvordan mit forløb Full-time Business™ er blevet skabt!

M I N E  K L I E N T E R

Alt materiale på FTB er designet til disse 3 typer kunder:1. Kvindelige coaches og mentorer der ønsker at tiltrække flere drømmeklienter, de VED vil få resultater med deres metoder


2. Selvstændige designere, influencers, håndværkere, bogholdere, personlige assistenter, kunstmalere, you name it, der ønsker at lære andre hvordan de kan skabe succes i samme branche


3. Kvinder der ønsker at tilbyde længerevarende transformerende forløb for deres klienter i stedet for enkeltsessioner eller mindre opgaver


Overordnet: Du ønsker at få flere store klienter ind i stedet for mange små klienter, som du nok gør lige nu.


Kom i gang med transformationen gennem FTB nu:

Hvilke valg ville dit higher self anbefale dig at træffe, for at blive den person, du higer efter at blive?

Hvad vil det betyde for din livskvalitet, din økonomi, din frihed, din glæde, din ro i maven at handle NU på at komme derhen?

• Jeg har udviklet, justeret og finpudset på FTB de sidste 15 måneder imens jeg har taget klienter igennem forløbet. Det er det muligvis mest gennemtestede materiale, du finder!


• Jeg lærer dig de simple teknikker, som f.eks. har tiltrukket klienter til mit signaturforløb (FTB) for

281.250 DKK på 31 dage i august (6 måneder efter jeg havde min allerførste klient på Full-time Business)


• I practice what I preach! Du lærer udelukkende de metoder, jeg selv VED virker, fordi jeg bruger dem til selv at vækste mit brand og min business hver måned


• Jeg har sørget for, at du har det som blommen i et æg. Al mit materiale er vanvittig overskueligt, og alt overflødigt er skåret fra. Mit fokus er 100% på hvad der giver resultater


• Jeg spilder ikke din tid. Jeg lærer dig intet, du kan finde gratis på YouTube. Vi bruger kun tid på det, jeg ved, du mangler, for at tiltrække klienter til et signaturforløb til 10.000-70.000,- pr. klient


• Over 30 kvinder har allerede gjort det og elsket det. Nu er det din tur.


• Du føler dig hjemme. Honestly, hvad kan jeg sige? Min energi og big visions for dig er min ultimative superpower. Det gennemsyrer alle lydfiler, værktøjer og tekster i FTB The Selfstudy.

Værdi for over 50.000,- ex for blot 12.000,- ex.

H V O R F O R  V Æ L G E  F T B

T H E  M A S T E R M I N D ?

M I N E  K L I E N T E R S  

R E S U L T A T E R

Her er et udpluk af de resultater mine klienter har opnået gennem materialet, du får fra Full-time Business:


Fået 6 klienter ind til 25.000 DKK pr. klient


7 afklaringssamtaler i kalenderen allerede inden hun launchede forløbet!


Massevis har fået deres første klienter ind til 10.000 DKK, 15.000 DKK, 20.000 DKK, 30.000 DKK og endda 40.000 DKK (ex. moms!)


200% stigning i rækkevidde på Instagram over de 3 måneder


Taget varme følgere videre på en afklaringssamtale og ind på forløb


Manifesteret klienter inden for 24 timer efter de har sagt JA til FTB!


Solgt flere billeder til én kunde en nogensinde før (fotograf på FTB)


Flere gemte opslag end nogensinde


Klienter for 45.000 DKK på en uge efter at have sagt ja til FTB


Gået fra ingen business til at have skabt sit signaturforløb inkl. navn, materiale, moduler og de første mails skrevet klar, sat Calendly op, afholdt første afklaringssamtaler og fået de første klienter ind, gået fra ingen stories til et naturligt kreativt flow i stories på Instagram og en freaking vild energi!Er du dedikeret til at steppe all in i din vision om at kunne være fuldtid i din forretning? Hvis du har 6-12 måneders tålmodighed til at implementere og tiltrække, så har jeg alt guldet, du behøver.

Kom i gang for ned til 2.000,- ex. pr. md.

F O R L Ø B E T S  S T R U K T U R

Jeg har kontinuerligt udviklet på indholdet i FTB, siden jeg tog mine første klienter ind tilbage i marts 2020. Mere end nogensinde handler FTB om at du skaber et personligt brand med markedsføring der tiltrækker klienter og gør det på en simpel og abundant måde.


Her er indholdet til de 8 moduler på FTB The Selfstudy:D E  F Ø R S T E  3  M O D U L E R :


Modul 1: DREAM BIGGER

Hvad du tænker, bliver din virkelighed. Dit mindset styrer 80% af resultatet, så det er her, vi starter. 

Forbered dig på at sætte større og mere tydelige visioner for dig selv og dit liv, end du nogensinde har gjort. Nu tager vi action på at gøre dem til virkelighed.


Modul 2: KEND DIN MÅLGRUPPE SOM DIN BEDSTE VEN

Når du ved hvad dine kommende klienter tænker, føler, hvordan de prioriterer og hvad deres værdier er, ved du præcis hvordan du kan tale ind i hjertet på dem. Du ved, hvad de har brug for. Markedsføringen bliver så simpelt herfra. Og den her øvelse er virkelig sjov, believe it or not!


Modul 3: BECOMING A CONTENT QUEEN

Dette modul har været en del af FTB lige fra start! Markedsføring på Instagram er skåret ud i pap, and I've made it so simple for you, girl! Jeg viser dig de eneste 5 typer stories, du behøver at dele, hvordan du skriver opslag, der når ud til dem, du vil have i forløb, og vi nørder headlines, der sparker ass! 


Contentpyramiden, storykartoteket, de 8 typer headlines, contentkalenderen: Du får det hele af mig.D E  S I D S T E  4  M O D U L E R :

Modul 4: DESIGN DIT SIGNATURFORLØB TIL MINIMUM 10.000,- EX. MOMS

Vi designer dit signaturforløb helt fra scratch: Fra skelettet og frem til et forløb, du kan tage klienter ind på, imens du stadig er på FTB. Jeg lærer dig hvad et succesfuldt forløb indeholder (I've done it myself) og hvordan du samtidig sørger for at dit forløb udstråler 100% dig, og ikke blot bliver en kopi af mit eller andres i din branche. Vi skaber guld!


Modul 5: AFKLARINGSSAMTALEN DER GIVER ET "JA!"

Dette modul er for nogle hele investeringen i FTB værd i sig selv. Hvad ville det ændre i din business, hvis blot flere sagde ja til at investere? Mindblowing.


Jeg lærer dig at mestre afklaringssamtalen fra start til slut, så du kan vække de rette følelser i samtalen eller ved, hvad du skal svare, når de hører din pris og udmelder, at de ikke har råd. Det er her du leveler up som coach/mentor. I'll make you a pro!


Modul 6: DIN LANDINGPAGE DER GENERERER SALG

Du laver en landingpage, dvs. en side præcis ligesom denne, hvor kommende klienter kan læse om dit forløb/pakke, mærke dit brand og signe up.


Modul 7: EXPANDING: DIN PLAN FOR RESTEN AF 2022

På dette tidspunkt har de fleste fået deres første klienter ind, booket afklaringssamtaler ind eller har varme leads i deres indbakke. Du er klar. Det rykker.

Jeg sender dig ud i verden med den vildeste selvtillid, ro og TRO på at visionerne fra modul 1 er din uundgåelige fremtid og at en fuldtidsbusiness venter på dig i fremtiden.

Hvordan ville din virkelighed se ud, hvis du dedikerede 2022 til at træffe beslutninger, der stemmer overens med dine drømme?

My life is your evidence.