1:1-forløb

F U L L - T I M E  B U S I N E S S

3 måneders 1:1-mentorforløb for kvindelige coaches og mentorer

F O R E S T I L  D I G ...Forestil dig... At dine favoritklienter stod i kø for at få lov til at investere i et forløb hos dig?Forestil dig... At du havde ét signaturforløb, som du var kendt for, som var booket og som du altid tog fuld pris for?Forestil dig... At kunne sige nej til klienter, der ikke er din favoritklient, fordi du VED, at dine værktøjer og support kan give de vildeste resultater for den perfekte klient?
... Uden at skulle bruger oceaner af tid på at sammensætte "det perfekte forløb", som ikke sælger, når du offentliggør det?

H E R  E R  P R O B L E M E T ...

De fleste selvstændige kvinder forsøger at skabe en coaching-/mentorbusiness, de kan leve af, ved at...

Efterlader deres klienter med oceaner af materiale og minimal support, når de har investeret


• Bruger flere timer hver dag på at skabe værdifuld content på Instagram, som hverken tiltrækker følgere eller kunder


• Tager sig selv i at køre med tilbud og rabatter, selvom de ved, de er den fulde pris værd

Har et linktree med 5-10 forskellige webinarer, e-bøger og minikurser, der gør beslutningsprocessen uoverskueligt for deres ideelle klienter


Har intet signaturforløb, men en masse minikurser, challenges og gratis webinarer


Har ingen teknik som virker, når det kommer til at få deres følgere til at investere i deres forløb


• Forsøger at nå ud til så mange ideelle klienter som muligt


Ender med at bruge sine dage på at afkode, hvad de succesfulde i branchen gør, slå sig selv oven i hovedet over stadig at struggle og længes efter at kunne stole på, at der kommer favoritklienter, når de tør vælge en niche og stå ved deres pris: altsammen uden det giver omsætning i biksen! Suk!

Men der er en anden måde at blive eftertragtet mentor eller coach på!

H E Y  G I R L !  M I T  N A V N 

E R  C H R I S T E L !

Jeg er 28 år og kvinden bag mit 3 måneders 1:1-signaturforløb Full-time Business. And oh, hvor jeg kender frustrationen ved at vide, at man kan give transformerende resultater til andre mennesker, uden at vide WHAT WORKS, når det kommer til at tiltrække klienter, der vil investere i sig selv.


Som selvstændig designer i min virksomhed cjwritings knækkede jeg på 8 måneder koden til at skabe et succesfuldt, personligt brand og tiltrække kunder, der ville betale for mine produkter, så jeg kunne leve af min forretning og opsige dagpenge og deltidsjobs.


I takt med min succes, fik jeg massivt mange henvendelser fra kvinder, der ville skabe en business, de kunne leve af. Jeg begyndte at tage kvinder ind på mentorforløb hos mig, og så hurtigt at wow, det her er jeg god til!


Siden 2018 har jeg delt mine tanker og guldkorn på Instagram, og jeg har fundet ud af, at shit, de simple metoder, jeg selv fandt frem til, virker faktisk også for andre! Tænk, andre mentorer og coaches kunne implementere mine værktøjer og strategier og begynde at tiltrække deres favoritklienter og stoppe med at lave rabatter og tilbud på deres ydelser!


Jeg traf en beslutning om at dedikere min tid til at udvikle et effektivt og resultatdrevet mentorforløb, hvor jeg ville koge al min erfaring fra de sidste 2 år ned til de essentielle, simple ændringer, der har gjort at jeg i dag selv kan vælge hvilke klienter, jeg ønsker at arbejde med, og aldrig behøver sætte rabatter på mine forløb.


Dette er historien bag hvordan mit forløb Full-time Business™ er blevet skabt!

M I N E  K L I E N T E R

Jeg tager disse 3 typer selvstændige under mine vinger:1. Kvindelige coaches og mentorer der ønsker at tiltrække flere drømmeklienter, de VED vil få resultater med deres metoder


2. Selvstændige designere, håndværkere, bogholdere, personlige assistenter, kunstmalere, you name it, der ønsker at lære andre hvordan de kan skabe succes i samme branche


3. Kvinder der ønsker at tilbyde længerevarende transformerende forløb for deres klienter


Vil du se tjekliste for, om du er det rette match til FTB?

• Jeg kender rejsen. Jeg har gået vejen selv. I get it!


Jeg er her for dig hver eneste uge i de 3 måneder gennem din transformation hos mig


• Jeg lærer dig de simple teknikker, som f.eks. har tiltrukket klienter til mig for 143.750 DKK på 5 uger


• I practice what I preach! Jeg lærer dig udelukkende de metoder, jeg selv VED virker, fordi jeg bruger dem til selv at vækste mit brand og min business hver måned


• Jeg lærer dig intet, du kan finde gratis på YouTube: mit fokus med dig er UDELUKKENDE på hvad jeg kan se, du mangler, for at skabe succes som mentor/coach


• Du får INSANE energikicks med mig hver eneste uge! Du har aldrig været så ON FIRE som du er med mig som din mentor, trust me! Det er min ultimative superpower


• Jeg er dedikeret til din vision de næste 3 måneder, som var det min egen. Du har mig 100% fra start til slut. I got you!

H V O R F O R  V Æ L G E  M I G

S O M  D I N  M E N T O R ?

M I N E  E G N E  R E S U L T A T E R

Her er hvad jeg har opnået på de små 2 år som selvstændig, ved at bruge de teknikker, mindset og værktøjer, jeg lærer dig i Full-time Business:Fået klienter ind for 93.000 DKK på 3 dage


Henvendelser fra ideelle klienter flere gange om ugen


20 afklaringssamtaler med interesserede kvinder i gennemsnit om måneden


2-3 beskeder om ugen i denne stil: "Tak, fordi du er i mit feed. Du har rykket mit mindset på så mange punkter! Jeg er NØDT til at have dig som mentor! Du er præcis, hvad jeg har brug for!"


Bygget et brand, hvor jeg kan vælge mellem hvem jeg ønsker at tage ind på et forløb kontra at hunte efter potentielle klienter, der vil investere i mig


Plads til 15 klienter og 10 afklaringssamtaler om ugen og stadig have masser af fritid


Når ud til 60.000 konti om måneden

670.000 eksponeringer og 9.000 profilbesøg om måneden

280 klik til min hjemmeside om månedenJeg lærer dig præcis, hvad jeg har gjort, for at skabe så intens succes med FTB, så du også kan begynde at få klienter ind på et high ticket offer. YAS!


Al statistik er sådan som mine tal ser ud med en aktivitet således: ét opslag hver 3. dag og altid 7-12 stories i story. T
allene i statistikken er udelukkende fra Instagram uden betalt promovering.

GULDKORN & MILEPÆLE HVER UGE


Vi har en fast aftale hver uge pr. telefon i 45 minutter de næste 3 måneder. Du kommer til at grine, græde, få utallige øjenåbenere og efter hver samtale føle, at du kan klare hele verden (cause you can!) Samtalerne er delt op i 2 typer:MENTORSESSION HVER 2. UGE


Vi taler dybdegående om et nyt emne, f.eks. hvordan du tiltrækker klienter gennem content på Instagram. Efter hver session modtager du dit homework samme dag, som du dedikerer dig til indtil den kommende uge, hvor vi tager alle dine spørgsmål og refleksioner i Q&A-callet. Vi kommer i mentorsessionerne bl.a. gennem emner som følgende:


1# Programmér din underbevidsthed til succes

og manifestér dine resultater ved at læse din livsmanifestationsbog hver morgen


2# Sådan finder du din niche uden udelukkende at gætte eller tage udgangspunkt i din egen rejse. Vi vender det hele på hovedet og bruger en anden metode end 80% af andre i branchen. THIS IS KEY. (Og så er øvelser her virkelig sjove!)


3# Vi skaber dit signaturforløb én gang for alle: fra brainstorm til skelettet til de første transformationer hos dine klienter. Hvordan sikrer man sig at klienterne får resultater? Hvad skal et succesfuldt forløb indeholde? Hvordan er man en leder som mentor eller coach? Jeg lærer dig det hele og sørger for du opfylder alt det, du lover dine klienter.

Vi lægger sidst i forløbet en plan for et evt. mastermind i fremtiden (jo, det er muligt for dig, hvis du dedikerer dig til alt i det her forløb de næste 3 måneder, trust me).


4# BECOMING A CONTENT QUEEN! Det her mit zone of genius!

Vi skaber den struktur i din tilstedeværelse på Instagram, som du både har frygtet og cravet, og skaber mere værdi, guld og hacks til din tribe på den halve tid. Nu ved du præcis hvad du gør, hvornår og hvorfor.


Det handler både om indhold i stories, opbygning af det fangende opslag (works like a charme for alle mine klienter), flow i at tage de rigtige billeder og altid have rigeligt af dem. Dette emne i sig selv er hele investeringen i Full-time Business værd. Alle mine klienter slipper for følelsen af konstant dårlig samvittighed over ikke at dele nok, fordi de rent faktisk gør det nu, og på ingen tid. Du bliver sat fri igen <3


5# Resultater. Når du får dine første klienter ind på dit signaturprogram, dedikerer vi al vores fokus til at du kan skabe resultater for denne klient. Jeg er her 120% gennem det hele, også til at svare på de spørgsmål, du får fra din klient, som du ikke aner hvad du skal svare til. Jeg hjælper dig med at hjælpe din klient til at få den transformation hos dig, som du ved klienten kan opnå. THIS IS WHERE IT'S AT. 


6# Psykologi, mindset og manifestation.

Du ved, at det her er fundamentet i alt, hvad jeg laver. Gennem hele forløbet vil du med mine værktøjer og guldkorn lære hvad der psykologisk tiltrækker mennesker til at investere i sig selv, hvordan vi bruger menneskets behov for fælleskab til at skabe vores egen dedikerede tribe og hvordan du formulerer dig på skrift og i talestories, så dine kommende klienter overstrømmer dig med kærlighedserklæringer: "WAUW, dine ord rykker mig for sindssygt og sætterne mine tanker i gang!"Al materiale, værktøjer og forløbet generelt er sat op ud fra min viden omkring hvordan menneskets hukommelse fungerer og derfor hvordan vi bedst muligt bliver de ting, vi lærer. Så du ikke bare har lært noget nyt på 3 måneder: Du er blevet et nyt menneske, dit higher self.


Det er den, jeg er, og det er de emner, jeg har nørdet på universitetet og generelt de sidste 10 år. I know my sh*t. 


Jeg ved præcis hvad du skal igennem, og jeg lærer dig alle do's and don't's, giver dig de redskaber og værktøjer, som er det eneste, du skal bruge, for at være succesfuld som coach eller mentor. Q&A-CALL HVER 2. UGE


De næste 3 måneder bliver alle dine spørgsmål og tvivl besvaret med konkrete råd og retning, du skal gå i. Har vi f.eks. ugen forinden talt om content, vil vi på vores Q&A-call følge op: Hvordan går det med at lave stories, opslag og gerenelt strukturere din tid på Instagram? Hvad er svært, hvad føles nyttesløst, hvilke tanker generelt begrænser dig lige nu? Vi vender hver en sten på Q&A-callet og også hvis der er emner, som generelt fylder for dig lige nu. Jeg skærer det altid ned i konkrete handlinger, du kan udføre, så du ved præcis hvordan du på en overskuelig måde kan nå dit next level.


Først er det udfordrende at rykke sig, og så bliver det pludselig som en leg, du altid har leget. On to the next.SUPPORT


Hvad kan jeg sige? I'm all yours, honestly. Når du investerer i Full-time Business har du mig. Nu og de næste 3 måneder til whatever you need. Du behøver ikke nøjes med at suge til dig fra mine stories og opslag. Jeg giver dig guldkorn, mindhacks, mine bedste tricks og hemmeligheder og generelt al min dedikation til dig de næste 3 måneder. Alle mine klienter bliver sørgmodige, når vores forløb ender, fordi det har været 3 måneders konstant samarbejde. 


Jeg er der for dig gennem talebeskeder på Instagram, gennem beskeder og bliver din no. 1 cheerleader. What can I say? I got you.HVORNÅR GÅR VI I GANG?


Kvinder der er et perfect match i afklaringssamtalen, som får lov at starte på Full-time Business, starter deres forløb op den følgende uge på en fast tid og dag, som passer os begge. Hvornår ellers? Next level NOW.ET UDPLUK AF NOGLE AF MINE VÆRKTØJER TIL DIG:


Contentpyramiden:

De eneste 4 typer opslag, du skal lave i story, for at tiltrække din tribe og betalende klienter i din business


Afklaringssamtalemodellen: 

Sådan holder du en succesfuld afklaringssamtale samt al psykologien bag at hjælpe dine klienter med at sige JA til dit forløb på 30 min.


Contentkalenderen:

En simpel inddelt af hvornår du skal gøre hvad, for at kunne skabe al dit content hver uge på ca. 30-60 min. om dagen, that's it.


Signaturforløbsskelettet: 

Nøglen til hvordan et succesfuldt 3-månedersforløb er struktureret, så dine klienter får resultater PLUS step by step-trin, hvor vi tager dig fra en idé til konkrete moduler og øvelser, der skaber tranformationer hos dine klienter. That's all we want <3


Storykartotek & Opslagskartotek:

Simpelt værktøj til altid at vide præcis hvad du skal tale om i stories og hvad dine pointer i dine opslag skal være.F O R L Ø B E T S  S T R U K T U R

F U L L - T I M E  B U S I N E S S

Full-time Business er et 3-måneders mentorforløb for dig, der ikke har lyst til at vente på din succes: Du er klar til at dedikere dig til din vision, så du kan stå 100% på egne ben som coach eller mentor!


Dette får du:


6 x 45 minutters dybdegående mentorsession


6 x 45 minutters Q&A-call


^ dvs. vi taler sammen hver eneste uge i 3 måneder

Support og motivation via talebeskeder på Instagram


Og så sørger vi sammen for, at du får implementeret alt det, du lærer, så du kan høste de resultater du fortjener, og skabe det personlige brand, du drømmer om.Er du klar til at dedikere dig, så du kan gå fuldtid i din business?


N E R V Ø S , M E N  E X C I T E D ? !

Skal vi arbejde sammen de næste 3 måneder for at nå dine visioner? Klik på knappen herunder for at booke en 40 minutters afklaringssamtale med mig. 

Vi ser på 2 ting i afklaringssamtalen:


1: Hvor er du nu og hvor vil du gerne hen?


2: Kan jeg hjælpe dig med at opnå de resultater?


Jeg tager kun klienter ind, som jeg ved vil få 120% ud af et forløb hos mig. 


Er du det rette match, ser vi på hvordan vi bedst skræddersyer dit forløb.

Er du ikke et match, sender jeg dig videre med mit bedste tip til hvad du skal fokusere på som næste step i din vision om en fuldtidsbusiness.


Let's do this, giiiirl!

J E G  V E D , D U  K A N ! 


OG JEG SLIPPER DIG IKKE PÅ NOGET TIDSPUNKT I PROCESSEN. I GOT YOU AND YOU GOT THIS!


E R  D E T  T I D ? <3

® 2018 cjwritings.dk • All rights reserved