1:1-forløb

F U L L - T I M E  B U S I N E S S

3 måneders 1:1-mentorforløb for kvindelige coaches og mentorer

F O R E S T I L  D I G ...

Forestil dig... At dine favoritklienter stod i kø for at få lov til at investere i et forløb hos dig? Forestil dig... At du kunne tager fuld pris for alle forløb, og klienterne ville være lykkelige for at få lov til at investere i dig?Forestil dig... At kunne sige nej til klienter, der ikke er din favoritklient, fordi du VED, at dine værktøjer og support kan give de vildeste resultater for den perfekte klient?... Uden at skulle bruge tid på at researche på hvad de succesfulde coaches og mentorer i din branche GØR, som virker hver gang?

H E R  E R  P R O B L E M E T ...

De fleste selvstændige kvinder forsøger at skabe en coaching-/mentorbusiness, de kan leve af, ved at...

Efterlader deres klienter med oceaner af materiale og minimal support, når de har investeret


• Bruger flere timer hver dag på at skabe værdifuld content på Instagram, som hverken tiltrækker følgere eller kunder


• Tager sig selv i at køre med tilbud og rabatter, selvom de ved, de er den fulde pris værd

Har et linktree med 5-10 forskellige webinarer, e-bøger og minikurser, der gør beslutningsprocessen uoverskueligt for deres ideelle klienter


Har ingen teknik som virker, når det kommer til at få deres følgere til at investere i deres forløb


• Forsøger at nå ud til så mange ideelle klienter som muligt


Ender med at bruge sine dage på at afkode, hvad de succesfulde i branchen gør, slå sig selv oven i hovedet over stadig at struggle og længes efter at kunne stole på, at der kommer drømmekunder, når de tør vælge en niche og stå ved deres pris: altsammen uden det giver omsætning i biksen! Suk!

Men der er en anden måde at blive eftertragtet mentor eller coach på!

H E Y  G I R L !  M I T  N A V N 

E R  C H R I S T E L !

Jeg er 28 år og kvinden bag mit 3 måneders 1:1-forløb Full-time Business. And oh, hvor jeg kender frustrationen ved at vide, at man kan give transformerende resultater til andre mennesker, uden at vide WHAT WORKS, når det kommer til at tiltrække klienter, der vil investere i sig selv.


Som selvstændig designer i min virksomhed cjwritings knækkede jeg på 8 måneder koden til at skabe et succesfuldt, personligt brand og tiltrække kunder, der ville betale for mine produkter, så jeg kunne leve af min forretning og opsige dagpenge og deltidsjobs.


I takt med min succes, fik jeg massivt mange henvendelser fra kvinder, der ville skabe en business, de kunne leve af. Jeg begyndte at tage kvinder ind på mentorforløb hos mig, og så hurtigt at wow, det her er jeg god til!


Siden 2018 har jeg delt mine tanker og guldkorn på Instagram, og jeg har fundet ud af, at shit, de simple metoder, jeg selv fandt frem til, virker faktisk også for andre! Tænk, andre mentorer og coaches kunne implementere mine værktøjer og strategier og begynde at tiltrække deres favoritklienter og stoppe med at lave rabatter og tilbud på deres ydelser!


Jeg traf en beslutning om at dedikere min tid til at udvikle et effektivt og resultatdrevet mentorforløb, hvor jeg ville koge al min erfaring fra de sidste 2 år ned til de essentielle, simple ændringer, der har gjort at jeg i dag selv kan vælge hvilke klienter, jeg ønsker at arbejde med, og aldrig behøver sætte rabatter på mine forløb.


Dette er historien bag hvordan mit forløb Full-time Business™ er blevet skabt!

M I N E  K L I E N T E R

Jeg tager disse 3 typer selvstændige under mine vinger:1. Kvindelige coaches og mentorer der ønsker at tiltrække flere drømmeklienter, de VED vil få resultater med deres metoder


2. Designere, kunstmalere mm., der ønsker at være mentor for andre, der ønsker at skabe samme succes i samme branche


3. Kvinder der ønsker at tilbyde længerevarende transformerende forløb for deres klienter


Vil du se tjekliste for, om du er det rette match til FTB?

• Jeg kender rejsen. Jeg har gået vejen selv. I get it!


Jeg er her for dig hver eneste uge i de 3 måneder gennem din transformation hos mig


• Jeg lærer dig de simple teknikker, som f.eks. har tiltrukket klienter til mig for 143.750 DKK på 5 uger


• I practice what I preach! Jeg lærer dig udelukkende de metoder, jeg selv VED virker, fordi jeg bruger dem til selv at vækste mit brand og min business hver måned


• Jeg lærer dig intet, du kan finde gratis på YouTube: mit fokus med dig er UDELUKKENDE på hvad jeg kan se, du mangler, for at skabe succes som mentor/coach


• Du får INSANE energikicks med mig hver eneste uge! Du har aldrig været så ON FIRE som du er med mig som din coach, trust me! Det er min ultimative superpower


• Jeg er dedikeret til din vision de næste 3 måneder, som var det min egen. Du har mig 100% fra start til slut. I got you!

H V O R F O R  V Æ L G E  M I G

S O M  D I N  M E N T O R ?

M I N E  E G N E  R E S U L T A T E R

Her er hvad jeg har opnået på de små 2 år som selvstændig, ved at bruge de teknikker, mindset og værktøjer, jeg lærer dig i Full-time Business:Fået klienter ind for 93.000 DKK på 3 dage


Henvendelser fra ideelle klienter flere gange om ugen


20 afklaringssamtaler med interesserede kvinder i gennemsnit om måneden


2-3 beskeder om ugen i denne stil: "Tak, fordi du er i mit feed. Du har rykket mit mindset på så mange punkter! Jeg er NØDT til at have dig som mentor! Du er præcis, hvad jeg har brug for!"


Bygget et brand, hvor jeg kan vælge mellem hvem jeg ønsker at tage ind på et forløb kontra at hunte efter potentielle klienter, der vil investere i mig


Plads til 15 klienter og 10 afklaringssamtaler om ugen og stadig have masser af fritid


Når ud til 60.000 konti om måneden

670.000 eksponeringer og 9.000 profilbesøg om måneden

280 klik til min hjemmeside om månedenJeg lærer dig præcis, hvad jeg har gjort, for at skabe så intens succes med FTB, så du også kan begynde at få klienter ind på et high ticket offer. YAS!


Al statistik er sådan som mine tal ser ud med en aktivitet således: ét opslag hver 3. dag og altid 7-12 stories i story. T
allene i statistikken er udelukkende fra Instagram.

6 MENTORSESSIONER


Hver 2. uge: Dybdegående mentorsession på op til 40 minutter. Vi holder 6 sessioner i løbet af dit forløb.

Vi gennemgår de 6 stadier, som er essentielle, for at du kan få succes med din business.


Det handler bl.a. om hvordan du finder din unikke målgruppe og skiller dig ud fra andre i samme branche, hvordan du succesfuldt markedsfører dig på Instagram, så kunderne automatisk skriver "hey, kan du ikke fortælle mig mere om det, du laver?", eller f.eks. en dybdegående snak om dit money mindset, hvor vi rekonstruerer dine basale overbevisninger om at modtage penge for dine ydelser, så du med ro i maven og selvsikkerhed kan begynde at tage den pris, som du er værd.


Mit fokus som din mentor vil altid i hver session være på at give dig konkrete værktøjer, som jeg har erfaring med giver de resultater, du ønsker, så du kan gå ud og implementere hvad du har lært I DAG.MIN SUPPORT TIL DIG


Hver 2. uge: Q&A-call på op til 30 minutter. 


24 timer før hver session sender du minimum 3 spørgsmål, som udfordrer dig lige nu. Intet er for småt eller stort. Det er her vi tager alle de udfordringer, du møder hver uge, så jeg kan guide dig, så du ved præcis hvad du skal gøre, og så du ved, at du vil få succes i fremtiden.


Dvs. vi to taler sammen hver eneste uge de næste 3 måneder. I got you!


MOTIVATIONSCOACH


Jeg er her for dig, både når du rammer en mur, du ikke kan se dig ud af eller når du har fået en ny kunde og har brug for at fejre successen!


Én gang om ugen står jeg til rådighed for, at du kan skrive til mig for motivation eller succesfejring via indbakke på Instagram. Jeg sender dig en talebesked og hjælper dig op eller fyrer vild energi tilbage til dig!ACCOUNTABILITY-COACH


Dine overspringshandlinger får ikke længere lov til at bestemme! Nu skal det være! Derfor planlægger vi strukturet efter hver session hvilke steps du skal implementere, for at opnå de visioner, du sætter dig for, og jeg holder dig oppe på de ting, du sætter dig for. Bare rolig: Du kommer til at ELSKE struktur!


Jeg er her for at sørge for, at du lever op til dit higher self og den fremtid, DU drømmer om: OGSÅ når livet kommer i vejen. You're unstoppable!

F O R L Ø B E T S  S T R U K T U R

F U L L - T I M E  B U S I N E S S

Full-time Business er et 3-måneders mentorforløb for dig, der ikke har lyst til at vente på din succes: Du er klar til at dedikere dig til din vision, så du kan stå 100% på egne ben som coach eller mentor!


Dette får du:


6 x 40 minutters dybdegående mentorsession


6 x 30 minutters Q&A-call


^ dvs. vi taler sammen hver eneste uge i 3 måneder

Support og motivation via talebeskeder en gang om ugen


Og så sørger vi sammen for, at du får implementeret alt det, du lærer, så du kan høste de resultater du fortjener, og skabe det personlige brand, du drømmer om.Er du klar til at dedikere dig, så du kan gå fuldtid i din business?


N E R V Ø S , M E N  E X C I T E D ? !

Skal vi arbejde sammen de næste 3 måneder for at nå dine visioner? Klik på knappen herunder for at booke en 40 minutters afklaringssamtale med mig. 

Vi ser på 2 ting i afklaringssamtalen:


1: Hvor er du nu og hvor vil du gerne hen?


2: Kan jeg hjælpe dig med at opnå de resultater?


Jeg tager kun klienter ind, som jeg ved vil få 120% ud af et forløb hos mig. 


Er du det rette match, ser vi på hvordan vi bedst skræddersyer dit forløb.

Er du ikke et match, sender jeg dig videre med mit bedste tip til hvad du skal fokusere på som næste step i din vision om en fuldtidsbusiness.


Let's do this, giiiirl!

J E G  V E D , D U  K A N ! 


OG JEG SLIPPER DIG IKKE PÅ NOGET TIDSPUNKT I PROCESSEN. I GOT YOU AND YOU GOT THIS!


E R  D E T  T I D ? <3

® 2018 cjwritings.dk • All rights reserved