startupmind

Kan du genkende dig selv i nogle af disse udsagn?


"Jeg føler mig klar til at starte selvstændig, men jeg ved ikke, hvor jeg skal starte"


"Hvad nu hvis det hele går i vasken? Risikerer jeg at miste i stedet for vinde?"


"Nogle gange kører mine tanker ud på et sidespor, og jeg er så bange for at miste friheden i at drive min egen virksomhed"


"Jeg er bange for at risikere min økonomi og mit sikkerhedsnet"


"Jeg er så småt startet med min forretning, men jeg synes stadig der er lang vej"


Så bliver startupmind lige, hvad du havde brug for!


Gennem 12 moduler via dit login, får du adgang til forskellige lækkerier, som vil styrke både dit mindset og din forretning:


Videomateriale, meditationslydfiler, øvelsesark, visualiseringsøvelser.


Startupmind er ikke bare et forløb - det er en helt unik værktøjskasse med alle de essentielle redskaber, der skal til for at du kan drive business med et stærkt mindset:


Så du er klædt på til din rejse som powerfuld virksomhedsejer!

Psst! Nu har vi åbnet op for ratebetaling og 4 moduler ad gangen!


______________________________

Pris 2.500,- inkl. moms (du får adgang til 4 moduler NU og derefter hver uge de næste 2 uger - udvikling kommer ved kontinuerlig action)

______________________________

"Jeg er virkelig helt i chok over, at I har haft det på præcis samme måde som mig. Jeg kan se lys for enden af tunnellen, og er bare SÅ klar til at klø på i min virksomhed!"

"Kan allerede bare føle, at der sker så meget med mit mindset! I rammer spot on."

"Jeg er SÅ glad for at have

investeret de penge i mig selv. Jeg ved, at det vil være langt mere end pengene værd. Jeg er så glad for, at jeg fundet startupmind!"

"

"

__________________________________________ 

Skal du med du på en fantastisk rejse sammen med startupmind?


Start:

Du får adgang til de første 4 moduler inkl. premodulet med det samme du køber forløbet. Du er ikke på et hold, men er fri til selv at prioritere hvornår du vil udvikle dig.

Sted:

Forløbet er et onlineforløb, så du logger selv ind og gennemgår modulerne, når det passer dig. Der bliver frigivet 4 moduler de næste 14 dage: 4 moduler straks du har betalt, 4 moduler om 1 uge og de sidste 4 moduler 14 dage efter dit køb.
Du har adgang til forløbet for evigt!
 
Varighed:

Inden for 14 dage har du adgang til alle 12 moduler. Du får kun adgang til de første 4 moduler med det samme, fordi andet er urealistisk at komme igennem. startupmind skal ikke ligge som 12 uset moduler i din indbakke eller gennemgås på 2 dage. Derfor får du lidt ad gangen, så du holder fokus.

Pris:

2.500,- inkl. moms for onlineforløbet (husk, at du kan trække momsen fra, hvis du har virksomhed).

Mulighed for ratebetaling af 2 eller 3 rater.


Tilmelding og betaling:

Din tilmelding er individuel og unik. 

Der er mulighed for ratebetaling af 2 eller 3 gange. Første betaling trækkes med det samme, og derefter trækkes betalingen med 7 dages mellemrum mellem hver betaling.
(Ved 3 ratebetalinger bliver prisen f.eks. ca. 834,- inkl. moms nu og derefter de næste 2 uger) 

Tryk på nedenstående boks for at snuppe din adgang til startupmind!


Pris: 2.500,- inkl. moms.

Tilmelding er bindende og kan ikke fortrydes

Crølle

Jeg er 27 år og stifter og ejer af enkeltmandsvirksomheden cjwritings, hvor jeg designer unikke og håndskrevne invitationer, fødselstavler, milestonecards mm.

 

Jeg har en bachelor i uddannelsesvidenskab og kandidat i pæd. psykologi, hvor mit fokus i de 5 år på universitetet var på organisationsudvikling, hukommelse og menneskelige relationer.

Efter jeg valgte at gå selvstændig, har jeg indset hvor mange af hemmelighederne bag en forretningssucces der kan findes i psykologien og teorierne om hvordan mennesker handler. Med "Fra Hobby til Business" har jeg et ønske om at give denne viden videre til andre, som vil tjene penge på deres passion.

Majken

Jeg er 28 år og stifter og ejer af enkeltmandsvirksomheden Majken Soelberg Photography & Coaching, som har eksisteret siden 2015. Her tilbyder jeg fotosessions og businessmentorforløb for selvstændige og iværksættere.

Jeg er uddannet ergoterapeut, og har herfra bred viden og erfaring om menneskets psykologi og mentale sundhed. Derudover bliver jeg i juni 2019 certificeret Life & Business Coach fra Sofia Manning. 

Min rejse som iværksætter har givet mig en viden og indsigt som jeg ikke vil være for uden. Det er disse værktøjer jeg ønsker at videregive igennem "Fra Hobby til Business", så endnu flere iværksættere kan stå stærkt med deres forretning.

® 2018 cjwritings.dk • All rights reserved