startupmind moduler

Skal du med på startupmind?

Har du brug for at læse de 12 moduler lidt nærmere i sømmene inden du hopper med på det næste hold af startupminds? Vi har beskrevet dem for dig her:

Modul 1:

REALITY CHECK


Vi starter forløbet med at se på dine svagheder og styrker, og hvor du gerne vil være om 90 dage: med din forretning og dit mindset. Du reflekterer over og planlægger hvordan de næste 12 uger skal forløbe sideløbende med din hverdag.

Modul 4:

MONEY MINDSET


"Vil mine kunder betale den pris jeg sat? Er jeg egentlig dét værd?" Vi gennemgår samtlige penge-overbevisninger. Det er fuldstændig essentielt at du har det godt med penge, hvis din forretning skal vokse og give dig en stabil indtægt.

_________________________________

Modul 7:

BUDGET & INVESTERINGER


 Når du har styr på den økonomiske del, giver det en fantastisk ro og et fokus på at skabe værdi, så lad os få styr på den økonomiske del. Vi fortæller dig hvordan, så du kan sove trygt om natten.

Modul 10:

SUCCESFULDT SALG PÅ SOCIALE MEDIER


Vi har begge opbygget vores succesfulde forretninger via sociale medier. Vi lærer dig hvordan du sørger for, at alle i dit netværk kender til din business og giver dig værktøjer til at sælge på SoMe.

Modul 2:

FRYGT


Som iværksætter må du gøre op med det der holder dig tilbage. I hvert fald hvis du vil nå de mål som du drømmer om. Derfor får du på dette modul de mest gamechanging værktøjer til at se frygten i øjnene, så du kan nå dine mål.

Modul 5:

COMFORTZONE


Som iværksætter og selvstændig må du konstant være parat til at træde ud af din komfortzone, især hvis du ønsker at skabe kvantespring i din business. Vi giver dig værktøjerne til hvordan.

Modul 8:

DIT BUDSKAB & BRAND 


Vi taler om hvilke følelser dine produkter/ydelser skal give dine kunder, og hvordan du skaber et dybt og personligt brand uden at dele ud af dit privatliv.

Modul 11:

MILEPÆLE & PRIOTERING


Vi giver dig nøglen til succesfuld planlægning af din tid, så du både når at være forretningskvinde, familiemenneske og bare dig selv.

Er du klar til at gå all in på din drøm?

Modul 3:

DRØMME


For at handle på dine drømme (også de kæmpestore af slagsen!), må du lære at owne og identificere dig med dem. På dette modul får du specifikke værktøjer til at booste dit mindset, så dine drømme kan vokse i dig. Jo større drømme, jo større muligheder.

Modul 6:

VISUALISERING & MANIFESTATION


Du får en meditationsfil specielt designet til startupminds, så du kan manifestere de oplevelser, du ønsker. Vi viser dig hvordan du, med dine tanker, kan skabe resultater i din forretning.

_________________________________

Modul 9:

DIN BEDSTE KUNDE


Der er masser af kunder til dig, til alle. Vi giver dig værktøjerne til hvordan du kan finde dem, der vil elske at lægge deres penge i din butik, og hvordan du taler ind i hjertet til dem.

Modul 12:

KICK OFF!


 Du har igennem de seneste 12 moduler fået rygsækken fyldt op med konkrete værktøjer og redskaber, så du er klar til at tage handling på dine drømme og mål. Verden ligger for dine fødder, og vi sørger for at du ved præcis, hvad du skal gøre efter forløbet.

Vi har lagt liv og sjæl og ikke mindst alle vores hårdttjente erfaringer i disse 12 moduler. De er nøje udvalgt, for det er alle de ting, vi har måtte lære os selv, for at kunne skabe et succesfuldt brand, som vi hver især kan leve af.


Hvis du er klar til at tage action, er startupmind dét, du mangler, for at din forretning begynder at snowballe!

2.500,- inkl. moms og mulighed for at betale over 3 rater

® 2018 cjwritings.dk • All rights reserved