Q&A

At bestille unika er en tillidssag. Jeg kender selv til følelsen af, at man gerne vil have alle detaljerne på plads inden man lægger en bestilling, så man er sikker på, at kunstneren har forstået hvad ens forestillinger er. Det er ligesom at gå til frisøren med ønsket om en ny frisure: Man vil gerne

være sikker på, at man begge er enige om, hvordan det endelige resultat skal se ud. Af samme grund har jeg samlet de mest hyppige spørgsmål, jeg har fået de sidste 2,5 år fra mine kunder og potentielle kunder. Så ved du alt, hvad du har brug for at vide, når du lægger din bestilling.

Jeg har bestilt 30 stk. bryllupsinvitationer. Hvornår er de klar?

 

Din bestilling af invitationer sendes afsted senest 8 dage efter du har lagt din ordre i webshoppen. Dette er et maks antal dage, som er sat for din sikkerhed, men i mange tilfælde vil invitationerne være klar til at blive sendt hurtigere, alt efter hvor meget tekst du skal have med i invitationen (f.eks. om du både skal have gaveliste og kort med detaljer med, eller om du blot skal bruge 10 kortfattede invitationer á 1 kort pr. stk.)

 

Alle bestillinger sendes med track and trace via DAO, som har en officiel leveringstid på 1-4 dage fra indleveringsdatoen. Der vil derfor i alt gå maks 12 dage fra du har lagt din bestilling på invitationer og til du kan hente den i din nærmeste pakkeboks.

Kan jeg selv afhente min ordre eller bliver den tilsendt?

 

Alle bestillinger sendes med DAO til nærmeste pakkeboks. Prisen for fragt er 45 DKK. Har du en hastebestilling, kan du sende mig en mail til kontaktcjwritings@gmail.com og høre, om det er muligt at få presset en hastebestilling ind. Hvis vi aftaler dette, vil din bestilling blive sendt med PostNord og blive leveret på din adresse dagen efter bestillingen er indleveret af cjwritings. I disse tilfælde vil prisen for fragt være op til 69 DKK. Alle bestillinger sendes altid med track and trace-oplysninger til din mail.

Hvornår er min bestilling færdig?

 

• Trykte designs: maks. 24 timer efter bestillingen er lagt.

 

• Invitationer: maks. 8 dage efter bestillingen er lagt.

 

• Tatoveringsdesigns: maks. 24 timer efter bestillingen er lagt.

 

• Billededesigns: maks. 3 dage efter bestillingen er lagt.

 

• Pakkeløsninger: maks. 12 dage efter bestillingen er lagt.

 

Når bestillingen er færdigdesignet, sendes den med track and trace via DAO samme dag, og er fremme til din nærmeste pakkeboks 1-4 dage senere. Er din bestilling en hastebestilling, kan du altid sende en mail og få den sendt til at være fremme 24 timer senere med PostNord for 69 DKK.

 

Jeg vil gerne bestille et unikt design ud fra mine egne ideer, men det findes ikke i webshoppen. Hvad gør jeg herfra?

 

Hvis du har et unikt ønske til et design, f.eks. en lille bog til din kæreste i årsdagsgave, et billede med et bestemt motiv og tekst til din venindes gave, et bogmærke med et bestemt citat på eller en helt fjerde unik idé du går med, skal du blot sende mig en mail til kontaktcjwritings@gmail.com. Her skriver du de tanker du har gjort dig og sender evt. billeder med af mine eksisterende designs, som det måske "skal være noget ala dette". 

    Så svarer jeg dig tilbage med en idé til designet samt en pris. Hvis du ønsker at bestille, betaler du via MobilePay og får bestillingen tilsendt senest 3 dage efter din bestilling er lagt.

 

Vejledningen pr. mail og sociale medier er altid gratis for dig, så vi kan finde frem til det helt rette design.

 

Jeg har en genial idé til hvad, du kunne lave til weshoppen! Har jeg nogen fordele?

 

Fedt! Jeg elsker jeres kreative ideer, og det er jer, som skal elske designet, så jeg er altid glad for at høre hvad I drømmer om.

    Hvis du skriver en idé til mig på kontaktcjwritings@gmail.com, som jeg vælger at designe som et produkt til webshoppen, som man kan bestille, får du -50% på produktet i 12 måneder på alle de eksemplarer, du bestiller - både til dig selv og som gave!

 

Du er også velkommen til at skrive til mig på Instagram, som flere af mine kunder allerede gør. Begge steder giver -50%, hvis designet kommer på shoppen!

 

Jeg glæder mig til at høre fra dig! :)

® 2018 cjwritings.dk • All rights reserved