Foredrag

Du er rigtig god til noget. Måske:


 • Blogge
 • Tegne og male
 • Skrive festsange eller historier
 • Give massage
 • Tage billeder af mennesker
 • Lave keramikvaser
 • Vejlede folk, der har brug for dig
 • Meditere og dyrke yoga
 • Tale foran andre mennesker
 • Lægge budgetter og holde regnskab
 • Coache andre
 • Synge eller danse


Nu er det næste spørgsmål:

Måske så du kan sige dit fuldtidsjob op, så du kan gå ned i tid, måske omsætte for 1.000,- eller 5.000,- om måneden eller måske blot for at se, at folk rent faktisk vil betale for det, du kan.

"Især den sidste del nåede virkelig ind under huden på mig. Jeg føler mig lettet: Det hele skal nok ende der, hvor jeg gerne vil hen"

"Jeg har opslugt hvert et minut af jeres foredrag, og er allerede snart færdig! Jeg skal bare se det hver dag, så motiverende!"

"Jeres eksempler med massøren gav mig blod på tanden! Der skal nogle flere afsted af den slags. Jeg skal ud over stepperne!"

For 600,- inkl. moms får du 70 minutters foredrag plus arbejdsark med fokus på at komme over frygten for at fejle.

__________________________________________ 

Onlineforedraget Fra Hobby til Business er optaget i idylliske og inspirerende omgivelser i det sydlige Sverige.


De næste 70 minutter lukker vi dig ind i vores univers, vores tankegang, vores mindset og ikke mindst vores erfaringer fra vores tid som selvstændig.


Vi startede begge med blot at have en hobby, som vi elskede at bruge al vores fritid på. Langsomt begyndte vi at tjene penge på vores hobby: 100,- her og 100,- der. Pludselig 500,- for en bestilling, 3.600,- for en bestilling fra en enkelt kunde!


Begge nåede vi en dag til et punkt, hvor vi sagde "Nu kan det være NOK! Jeg går ALL IN, kaster mig ud i drømmen, og så må det briste eller bære!" Inden for hhv. 2 og 10 måneder med intenst fokus på vores hobby (som nu var blevet en virksomhed), kunne vi hver især leve af vores passion


Og nu fortæller vi dig hvordan, vi har gjort!

Du får direkte adgang til foredraget via et link, som bliver sendt til din email inden for 2 minutter

Crølle

Jeg er 27 år og stifter og ejer af enkeltmandsvirksomheden cjwritings, hvor jeg designer unikke og håndskrevne invitationer, fødselstavler, milestonecards mm.

 

Jeg har en bachelor i uddannelsesvidenskab og kandidat i pæd. psykologi, hvor mit fokus i de 5 år på universitetet var på organisationsudvikling, hukommelse og menneskelige relationer.

Efter jeg valgte at gå selvstændig, har jeg indset hvor mange af hemmelighederne bag en forretningssucces der kan findes i psykologien og teorierne om hvordan mennesker handler. Med "Fra Hobby til Business" har jeg et ønske om at give denne viden videre til andre, som vil tjene penge på deres passion.

Majken

Jeg er 28 år og stifter og ejer af enkeltmandsvirksomheden Majken Soelberg Photography & Coaching, som har eksisteret siden 2015. Her tilbyder jeg fotosessions og businessmentorforløb for selvstændige og iværksættere.

Jeg er uddannet ergoterapeut, og har herfra bred viden og erfaring om menneskets psykologi og mentale sundhed. Derudover bliver jeg i juni 2019 certificeret Life & Business Coach fra Sofia Manning. 

Min rejse som iværksætter har givet mig en viden og indsigt som jeg ikke vil være for uden. Det er disse værktøjer jeg ønsker at videregive igennem "Fra Hobby til Business", så endnu flere iværksættere kan stå stærkt med deres forretning.

® 2018 cjwritings.dk • All rights reserved