Om

I november 2016 modtager jeg to beskeder, som viser sig at ændre min fremtid. Den første besked lyder "Du er så kreativ! Jeg skal til mine veninders fødselsdag og skal bruge to kort. Er det noget du kan lave?" Et par uger efter at have delt et billede af kortene på Instagram skriver en anden "Jeg ser du laver kort. Laver du også bryllupsinvitationer?" Uden at have lavet en eneste invitation i mit liv, svarer jeg 3 minutter efter "Ja, det kan du tro!" 

    1,5 år efter træffer jeg mit - måske - liv vigtigste beslutning; jeg siger mit job op, registrer min virksomhed og starter med frygt og sommer-

fugle i maven som selvstændig designer d. 1. juli 2018.

    Med tid og plads til at sprede mine vinger og udforske min drøm, går cjwritings på få måneder fra at være en bibeskæftigelse til at være drømmen som opsluger hvert eneste minut i mit liv. Jeg får tid til at udforske min kreativitet og evner som forretningskvinde som aldrig før, og virksomheden udvider på kort tid med trykte billedekollektioner, nye billededesigns, kvindelige ambassadører, Milestonecards og de eftertragtede tatoveringstekstdesigns. Visionerne for min virksomhed de næste 12 måneder er tårnhøje, og min plan for at nå dem er nedskrevet!

Min passion har, hele vejen igennem, været at skabe lækre designs til verden, som ikke er designet på computeren og masseproduceret. Teknologien er en stor hjælp i vores hverdag, men der kommer en særlig magisk energi fra kreationer, som er skabt i hænderne på et menneske. Dén energi vil jeg gerne give videre til verden og de personer, som, ligesom jeg, sætter pris på godt håndværk. Jeg har en vision om at

lave nye tiltag hver eneste måned de næste 12 måneder. Det dækker både over nye kollektioner, Limited Editions, bøger og andre hemmelige projekter, men det handler også om at opstarte en podcast, holde foredrag og kurser og vise resten af Danmark, at det ikke behøver være en hård kamp at vælge at gå efter sine drømme. Jeg glæder mig til at få al min energi ud til verden, både personligt og gennem mine designs.

Vil du følge med i min hverdag, se sneak peek på nye designs, have indflydelse på mine kollektioner gennem afstemninger, læse mine mandagsboosts og mærke mere til mennesket bag cjwritings og mine udfordringer, opture og refleksioner?

Så følg med på min Instagram-profil: Mit mest anvendte sociale medie.

 

® 2018 cjwritings.dk • All rights reserved